Joku tai ehkä monikin on sanonut, että elämä itsessään on paljon meielnkiintoisempaa ja uskomattomampaa, kuin mikään tarina tai saippusarja. huomaan sen pitävän taas paikkansa. Juuri, kun luulet tietäväsi mitä elämä nyt on, se muuttaa suuntaa ja ei auta, kuin mennä mukana.

Ehkä muutos on väärä sana, on niin paljon itsestä kiinni, miten valitset elää. Ehkä minun tulisi puhua mieluummin mahdollisuuksista, kuin suunnan muutoksesta.

Yhtäkkiä huomaan, että minulle tarjoutuu montakin mahdollisuutta muuttaa elämääni, vitsi piileekin siinä, kuinka valitsen, mikä on se "oikea" valinta. Jokaisesta valinnasta seuraa polku, joka haarautuu vielä useampaan. se päätös, mitä lähteä seuraamaan on joskus vaikea. Ajattelenko myöhemmin, miksi valitsin näin, kadunko päätöstä? Mutta voinko elää tai valita, jos minun täytyy miettiä jo miten valintani vaikuttavat?

Eräs erittäin viisas mies sanoi minulle kerran: "tee päätös ja pysy siinä". Silloin tein väärän päätöksen, mutta yhtäkaikki, seisoin sen päätökseni takana. Niin kai se täytyy joka polunmutkassa tehdä, punnita vaihtoehdot, tehdä päätös ja pysyä siinä.